Δύο σημαντικές διακρίσεις για το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης στο Δ' Φεστιβάλ Κιθάρας Παλαιού Φαλήρου

Στον πρόσφατο Δ' ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΘΑΡΑΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ που διενεργήθηκε την Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015 είχαμε 2 σημαντικές διακρίσεις για το Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης:

 Ο Βασίλης Κανελλόπουλος (21 ετών) απέσπασε το Α' Βραβείο με χρηματικό έπαθλο, στην σολιστική κατηγορία (ανεξαρτήτως ηλικίας). Ο Βασίλης Κανελόπουλος σπούδασε με υποτροφία αριστείας στο Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης, μαθητής του Βασίλη Καναρά, πήρε το δίπλωμά του με Άριστα και Α΄ Βραβείο (Γενάρης 2014). Από πολύ μικρή ηλικία και καθ' όλη την σπουδαστική του σταδιοδρομία διακρινόταν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς κιθάρας. Τώρα, απόφοιτος πλέον, συνεχίζει σε υψηλό επίπεδο την μαθητεία του πλάι στον διακεκριμένο και διάσημο διεθνώς κιθαριστή Ευάγγελο Ασημακόπουλο και παραλλήλως διατηρεί την επαφή του με το Ωδείο μας, σπουδάζοντας Ανώτερα Θεωρητικά και εξακολουθώντας να έχει μέντορά του τον Βασίλη Καναρά, τον δάσκαλο που τον ανέδειξε.




Ο φέρελπις Αλέξανδρος Αραπάκης απέσπασε Α' Βραβείο στην Α' Κατηγορία (έως δώδεκα ετών). Ο Αλέξανδρος Αραπάκης, επίσης μαθητής του Βασίλη Καναρά, από πολύ μικρή ηλικία διακρίνεται σε διαγωνισμούς κιθάρας και σπουδάζει με υποτροφία αριστείας στο Δημοτικό Ωδείο Πετρούπολης.